Privatumo politika

Mūsų interneto svetainės lankytojų duomenys renkami laikantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo, kitų susijusių teisės aktų bei kontroliuojančių institucijų nurodymų.

Kaip ir dauguma interneto svetainių, mūsų svetainė renka duomenis apie www.kmverslocentras.lt lankytojus. Tai padeda suprasti, kiek naudinga yra interneto svetainės informacija, ir kaip ją tobulinti ateityje.

Rinkdami duomenis interneto svetainėje, visada vadovaujamės šia Privatumo politika, kurioje rasite išsamią informaciją apie tai, kokius duomenis renkame, kur šiuos duomenis naudojame, kiek laiko saugome ir kas turi prieigą prie šių duomenų.

Jūs turite daug teisių, kurios leidžia Jums kontroliuoti savo privatumą, ir mes užtikriname galimybę jomis pasinaudoti. Siekiame sudaryti Jums sąlygas naudotis savo teisėmis, tad toliau rasite informaciją, kaip tai galite padaryti.

Skirkite laiko perskaityti šią politiką ir, jei turėtumėte klausimų ar pastebėjimų dėl šios politikos, susisiekite su mumis.


Kas mes esame

Mūsų tinklapio adresas: http://www.karaliausmindaugo.lt/verslas

Jūsų asmens duomenų valdytojas yra: Karaliaus Mindaugo verslo centras, Kaunakiemio g. 1A, Kaunas, LT-44351, MARIUS PETRIKAUSKAS, +370 (656) 54444, El. paštas, marius@proconcept.lt


Kokius duomenis renkame ir kaip juos naudojame

Interneto svetainės lankomumo statistika

Nuolat tobuliname savo interneto svetainę ir siekiame, kad naudotis ja būtų kuo lengviau. Todėl mums būtina žinoti, kuri informacija yra aktualiausia svetainės lankytojams, kaip dažnai jie jungiasi, kokias naršykles ir įrenginius naudoja, kokį turinį dažniausiai skaito, iš kokių regionų jie yra – tad renkami panašūs demografiniai bei statistiniai duomenys.

Šią informaciją renkame naudodami automatinį „Google Analytics“ įrankį, kuris leidžia užfiksuoti ir analizuoti, kaip lankytojai naudojasi interneto svetaine.

Čia rasite daugiau informacijos apie tai, kaip veikia „Google Analytics“ ir kokią informaciją šis įrankis leidžia rinkti ir analizuoti – https://support.google.com/analytics/answer/1012034?hl=lten&ref_topic=6157800

Bet kada galite išjungti duomenų apie Jus rinkimo funkciją „Google Analytics“, kaip tai aprašyta čia: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.

Serverio įrašai

Serveris, kuriame talpinama interneto svetainė, taip pat gali įrašyti užklausas, kurias pateikiate serveriui (Jūsų atidaromos interneto svetainės adresas, Jūsų naudojamas įrenginys ir naršyklė, Jūsų IP adresas ir prisijungimo laikas). Šie duomenys yra naudojami tik techniniais tikslais – užtikrinti, kad svetainė tinkamai ir saugiai veiktų, bei išnagrinėti galimus saugumo pažeidimus.
Pagrindas šių duomenų rinkimui ir naudojimui yra teisėtas interesas užtikrinti interneto svetainės techninį prieinamumą ir saugumą.

 

Slapukai (angl. Cookies)

Kas yra slapukai?

Slapukas yra nedidelis tekstinis elementas, kurį interneto svetainė išsaugo Jūsų kompiuteryje ar mobiliajame įrenginyje, kai apsilankote svetainėje. Tai leidžia svetainei tam tikrą laiką prisiminti Jūsų veiksmus ir nustatymus (tokius kaip prisijungimo vardas, kalba, raidžių dydžiai ir kiti vaizdo nustatymai) tam, kad Jums nereiktų kaskart juos įvesti pakartotinai apsilankius svetainėje ar naršant po jos atskirus tinklapius.

Kaip naudojame slapukus?

Slapukai naudojami, kad būtų surinkta Jūsų IP adreso ir naršymo informaciją, tokia kaip aplankytos interneto svetainės ar kiekviename tinklapyje praleistas laikas. Tai leidžia interneto svetainei prisiminti Jūsų sistemą ir nustatymus.

Kiti slapukai leidžia stebėti svetainės srautus ir vartotojų veiksmus svetainėje – šiuos duomenis naudoja lankytojų elgesio analizei bei tam, kad pagerintų lankymosi svetainėje patirtį. Šie slapukai yra įdiegiami ir naudojami „Google Analytics“ įrankio pagalba.

Slapukai yra įdiegiami Jūsų įrenginyje tik Jums sutikus, išskyrus slapukus, kurie reikalingi išimtinai techniniam svetainės veikimui užtikrinti. Pažymėtina, kad, jei nesuteikiate interneto svetainei teisės naudoti slapukus, kai kurios svetainės funkcijos gali iš dalies arba visiškai neveikti.

Teisinis pagrindas naudoti slapukus yra mūsų teisėtas interesas užtikrinti interneto svetainės techninį funkcionavimą. Tais atvejais, kai slapukai naudojami siekiant prisiminti Jūsų pasirinktis bei kaupti statistiką, teisinis pagrindas slapukų naudojimui yra Jūsų sutikimas.

Kaip valdyti slapukus?

Jūs galite bet kada vos panorėję valdyti ir / arba ištrinti slapukus – kaip tai padaryti, sužinosite čia: http://www.youronlinechoices.com/. Galite ištrinti visus Jūsų įrenginyje jau esančius slapukus; be to, daugumoje naršyklių galite nustatyti, kad jos neleistų įdiegti slapukų. Tačiau jei tai padarysite, gali tekti rankiniu būdu įvesti savo pageidaujamus nustatymus kaskart apsilankius interneto svetainėje. Be to, kai kurios paslaugos ir funkcijos gali neveikti.


Rinkodara

Jei www.kmverslocentras.lt interneto svetainėje užsisakysite mūsų naujienlaiškį ar kitu būdu suteiksite mums savo verslo ar asmeninius kontaktinius duomenis, galėsime siųsti Jums naujausią informaciją, naujienlaiškius ar kvietimus į renginius. 


Profiliavimas

Galime naudoti interneto svetainės lankytojų statistinius duomenis tam, kad analizuotume lankomumo bei demografines tendencijas, tačiau svetainė nesukuria individualių asmeninių profilių kiekvienam lankytojui.

Kas turi prieigą prie Jūsų duomenų

Taip pat, prieigą prie techninių įrašų gali turėti mūsų partneriai, kurie teikia interneto svetainės turinio valdymo įrankius arba svetainės talpinimo (angl. hosting) paslaugas.

„Google Analytics“ įrankį suteikia įmonė „Google Inc.“ (JAV įmonė), tad ji taip pat turi prieigą prie šiuo įrankiu surinktų statistinių duomenų. „Google Inc.“ yra įsipareigojusi taikyti ES-JAV Privatumo skydo principus, kurie užtikrina, kad paslaugų teikėjas atitinka ES privatumo standartų reikalavimams. Šiam teikėjui taip pat taikomi sutartiniai įpareigojimai užtikrinti privatumą. Apie tai galite paskaityti čia: https://www.google.com/analytics/terms/dpa/dataprocessingamendment_20160909.html.


Kiek ilgai išsaugome duomenis

Surinktus Jūsų asmens duomenis analizei naudojame iki trejų metų.

Slapukai paprastai galioja trumpai (vieną dieną, savaitę ar mėnesį), bet kai kuriais atvejais gali galioti ir iki vienerių metų. 

 

Jūsų teisės ir kaip galite jomis pasinaudoti

Susisiekę su mumis el. paštu info@kmverslocentras.lt galite pasinaudoti savo teise:

  • susipažinti su tvarkomais Jūsų asmens duomenimis;
  • prašyti ištaisyti Jūsų asmens duomenis;
  • prašyti ištrinti Jūsų asmens duomenis;
  • jei taikytina, atšaukti sutikimą leisti tvarkyti Jūsų asmens duomenis.

Kai kuriais atvejais Jūs galite turėti teisę prašyti apriboti Jūsų asmens duomenų tvarkymą arba nesutikti, kad būtų tvarkomi Jūsų asmens duomenys.

Jūs galite naudotis savo teisėmis pagal galiojančias ES ir vietos teisės aktų nuostatas.

Galite išjungti slapukus per savo naršyklės nustatymus arba apsilankę čia:


Teisė pateikti skundą

Jei manote, kad buvo pažeistos Jūsų teisės į privatumą, galite pateikti skundą atitinkamai valdžios institucijai toje ES šalyje, kurioje gyvenate. Tokių institucijų kontaktinius duomenis rasite čia: http://ec.europa.eu/newsroom/article29/item-detail.cfm?item_id=612080.


PAKEITIMAI

Pasiliekame teisę keisti šią privatumo politiką. Atlikus pakeitimų, atnaujintas privatumo apsaugos pareiškimas bus skelbiamas šiame tinklapyje. Rekomenduojame kiekvieną kartą apsilankius tinklapyje peržiūrėti šį privatumo apsaugos pranešimą, kad susipažintumėte su naujausia jo versija.